;
Design som sticker ut

Med lite mer exklusiva material och mycket kunniga finsnickare som är fokuserade på detaljerna sticker våra resultat ut bland andra.

Konstruktion och montering

Under pågående projekt skapar vi interiören hos oss och monteringen den sker på plats. Kontakta oss för för mer information. Vi håller kontinuerlig kontakt med kunderna genom hela projektet för att informera gällande status.

Rootavdrag

ROT-avdraget ger dig 30% skattereduktion på arbetskostnaden när du renoverar eller bygger om din bostad.

BortTransportering av byggavfall

Vi tar hand om byggavfallet som genereras vid en ombyggnation och transporterar det till en återvinningscentral.

Garantitid

Garantitiden är minst 3 år för renoveringar och nybyggnationer.

Vid renoveringsprojekt

Alltid minst en person på plats, måndag-fredag , totalt 40 timmar i veckan.

Genomtänkt Design

Ditt hem präglas av färg, form och inredning. Som ett företag inom området special-design är vi proffs på att renovera och/eller skapa nya och unika inredningsdetaljer i enlighet med vad kunden önskar sig. Ett gammat kärt ovärderligt köksbord behöver piffas upp, köket behöver nya utformade special designade skåpluckor, parkettgolvet i vardagsrummet måste snyggas till etc. Ja, ingenting är omöjligt för oss. Vår passion och professionalism inom området special design gör att vi verkligen kan lyfta ditt hem till en helt ny fantastisk nivå.

furnishing_body_img_01.jpg
furnishing_body_img_03.jpg
furnishing_body_img_05.jpg

Tidsåtgång och Pris

Då vi sysslar med special design är det svårt att på rak arm ge ett pris över telefon utan att först ha sett det som ni vill att vi ska renovera eller bygga. Vi kommer överens om en tid som passar er då vi kan träffas och gå igenom detaljerna samt att vi kan delge er viktigt information kring vad man bör tänka på inför en eventuell renovering. Det här mötet tar normalt 1 timme och är inte på något vis bindande. Det är mer ett mötet för att vi ska få oss en helhetsbild och på så sätt skapa en kalkyl kring pris och hur längre projektet kommer att pågå. Några dagar efter mötet skickar vi underlaget till er för beslut om ni önskar gå vidare och anlita oss.

furnishing_body_img_05.jpg

Skräddarsydd inredning

Vi arbetar hela tiden inom olika designprojekt med kundens önskemål och ideér i fokus. Det är naturligtvis mycket stimulerande att kunna presentera ett resultat som överstiger förväntningarna utifrån någonting som inte har tillverkats av någon annan. Vill ni ge hemmet eller kontoret en fullständigt egen stil finns vi där hela vägen från skiss-idé till sista penseldraget. Vi ser till att leverera interiören och färdigställa inredningen utan några krussiduller och förseningar

furnishing_body_img_02.jpg

Konstruktion och montering

Under pågående projekt skapar vi interiören hos oss och monteringen den sker på plats. Kontakta oss för för mer information. Vi håller kontinuerlig kontakt med kunderna genom hela projektet för att informera gällande status.


;
X

Vi använder cookies som åsyftar till att förbättra dina upplevelser här på sajten. Genom att besöka denna webbsajt godkänner du vår användning av cookies.

Läs mer. OK