;
Ett slag För miljön

Snickman Produktion AB har alltid tankarna på att bidra till en bättre miljö där vi kan påverka. Vi uppfyller miljöbalkens hänsynsregler och väger alltid in miljöaspekter vid val av produkter och tjänster. Vi minskar miljöpåverkan genom att aktivt hålla en lägre energiförbrukning, hanterar avfall på ett optimal och miljösäkert sätt, använder en genomtänkt och inarbetad strategi vid val av förbrukningsmaterial. Vi är ett självklart alternativ vid val av företag med ett klart och tydligt miljömål.

Maskinpark

Vi använder en modern och tidsenlig och uppdaterad maskinpark med stor precision som genomgåenden skapar resultat av högsta kvalitet. Då vi på Snickman Produktion AB använder oss av effektiva metoder är det också av största vikt att maskinparken klara av de högt ställda kraven att ta fram de unika produkterna som inte finns att tillgå någon annanstans.

Om Oss

Snickman Produktion AB har funnits sedan 1989 och vi tillverkar bland annat restauranginredningar, kök, garderober och andra produkter inom området kundanpassad specialdesign. Vi framställer produkter i enlighet med kundens önskemål som är företag eller privatpersoner. Snickman består av ett mycket kompetent team av finsnickare som var och en har en gedigen backgrund inom design och konstruktion. Snickman är ett ledande företag inom just finsnickeri och special design i och runt Stockholm. Vår modell är tydlig, kvalitet i kombination med trygghet är inget som vi kompromissar med. Befintliga kunder återkommer alltid när de har nya önskemål som de vill genomföra. I ett samarbete med kunden, arkitekter och designers, jobbar vi fram ett design-koncept enligt kundens önskemål. Tillverkningen påbörjas först efter att kunden är 100% nöjd och har godkänt prospektet.

Vårt tillvägagångsätt är enkelt.

Kunden lägger fram ett förslag och tillsammans med arkitekter och design teamet skapar vi några utkast som kunden kan göra sitt urval ifrån. När kunden är bekväm med detaljerna kring designen skapas detaljplanen och mallen som kommer att var gällande under hela projektet. Vi jobbar effektivt och håller tiden inom ramen för vad som är beslutat mellan oss och kunden. Vårt sätt att strukturera detaljplanen mycket noggrant minmerar risken att projekt löper över tiden som skulle skapa problem för kunden likaväl som för oss. God planering är ledordet hos oss på Snickman.

Hantverket

Produkterna skapas med händerna, med huvudet och med hjärtat. Vi är stolta över att skapa och leverera ett gediget hantverk och att inte underkasta oss massproduktionens kompromisser. Det ger produkten råstyrka och hållbar skönhet.

Material

Vi använder uteslutande kompromisslösa material. Material som har uttryck, styrka och ursprung som vi kan vara stolta över. De utmärkta materialen gör vår inredning mycket hållbart. Våra material slits inte – de får en patina med åren. Därför blir ett vår inredning bara vackrare av att användas.

Vi använder massivt obehandlat trä och faner av ädla träslag, och endast trä av extra prima kvalité. Träet importeras från olika delar av världen – men självklart bara från godkända producenter.

Våtlackering

För att säkerställa kvalitén och korta ledtider lackerar vi våra egna produkter och har gjort så i många år.


;
X

Vi använder cookies som åsyftar till att förbättra dina upplevelser här på sajten. Genom att besöka denna webbsajt godkänner du vår användning av cookies.

Läs mer. OK