;
Vårt sätt att arbeta

Hos Snickman Produktion AB kompromissar vi inte med kvalitet och noggrannhet. Varenda detalj måste uppfylla de kriterier som tagits fram i kravspecifikationen. Det existerar två typer av badrumsrenoveringar, den snabba eller den genomtänkta. Den genomtänkta renoveringen är planerad in i minsta detalj och påbörjas först när samtliga moment i planeringen är slutförd. Det här resulterar total sett att projekten tar mindre tid eftersom den mycket noggranna planeringen exponerar potentiella problem och det gäller från kund till kund. Vid denna kategori av renovering finns det alltid en resurs på plats, Måndag-Fredag, 40 tim/vecka.

Projektering och tidsplanering

Vi vet att det kan vara jobbigt under en pågående renovering med yrkesfolk i bostaden samt att viss funktionalitet kommer att vara begränsad under en viss tid. Här anser vi att planeringen är mycket viktig innan renoveringen påbörjas. Ett renoveringsarbete ska inte ta längre tid än nödvändigt. Vår yttersta strävan är att du ska kunna inviga ditt badrum så snabbt som möjligt. En fullständig badrumsrenovering tar mellan 4-5 veckor vilket beror på hur unikt och kundspecifikt resultatet ska vara.

En självklar investering

Ett nytt och fräscht badrum höjer värdet på bostaden avsevärt och är en lönsam investering. Det blir också extra intressant när det per automatik blir fler spekulanter som visar intresse för bostaden med ett fräscht badrum. Det är naturligvis under förutsättning att du har planer att sälja din lägenhet eller ditt hus. Skicka oss en offertförfrågan så kontaktar vi dig inom ett par dagar.

Rootavdrag

ROT-avdraget ger dig 30% skattereduktion på arbetskostnaden när du renoverar eller bygger om din bostad.

BortTransportering av byggavfall

Vi tar hand om byggavfallet som genereras vid en ombyggnation och transporterar det till en återvinningscentral.

Garantitid

Garantitiden är minst 3 år för renoveringar och nybyggnationer.

Vid renoveringsprojekt

Alltid minst en person på plats, måndag-fredag , totalt 40 timmar i veckan.

Badrumsdrömmar i dina tankar

Snickman Produktion AB har arbetat med badrumsdesign sedan start. Vår målsättning är att skapa boendets viktigaste yta till ett utrymme där du upplever en stark känsla av harmoni. Vi samarbetar med en mängd olika yrkeskategorier med behörigheter inom våtrum vilket innebär att vi kan leverera fullständiga badrumskoncept. Dessutom erbjuder vi även glasdetaljer, exempelvis, duschväggar, speglar, badkar, handfat etc. Vi hjälper dig och tar det fulla ansvaret när du beslutat dig för att förvandla ditt badrum till något nytt och fräscht i enlighet med dina egna önskemål.

Bathroom.jpg

Tidsåtgång och Pris

Då vi sysslar med special design är det svårt att på rak arm ge ett pris över telefon utan att först ha sett det som ni vill att vi ska renovera eller bygga. Vi kommer överens om en tid som passar er då vi kan träffas och gå igenom detaljerna samt att vi kan delge er viktigt information kring vad man bör tänka på inför en eventuell renovering. Det här mötet tar normalt 1 timme och är inte på något vis bindande. Det är mer ett mötet för att vi ska få oss en helhetsbild och på så sätt skapa en kalkyl kring pris och hur längre projektet kommer att pågå. Några dagar efter mötet skickar vi underlaget till er för beslut om ni önskar gå vidare och anlita oss.

bathroom_body_img_01.jpg

Ett fint klassiskt badrum med vitt kakel

bathroom_body_img_01.jpg

;
X

Vi använder cookies som åsyftar till att förbättra dina upplevelser här på sajten. Genom att besöka denna webbsajt godkänner du vår användning av cookies.

Läs mer. OK